Volg Gottmer Kinderboeken op

Alle boeken in De Grijze Jager-serie op volgorde

Hoeveel boeken zijn er verschenen? En in welke volgorde kun je ze het beste lezen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle boeken in De Grijze Jager-serie die tot nu toe zijn verschenen en in welke volgorde je ze kunt lezen. Je kunt de volgorde van de delen aanhouden: je begint dan met boek 1 en leest door t/m boek 16 (de volgorde van publicatie). Om De Grijze Jager in een chronologische volgorde te lezen moet een andere volgorde worden aangehouden dan de volgorde van publicatie. Klik 'Bekijk collectie' voor meer info.
Bekijk collectie Alle collecties

Interviews

Het verhaal achter 
Gottmer Kinderboeken

Bij uitgeverij Gottmer Kinderboeken staat leesplezier voorop. We combineren humor en ontspanning met ontwikkeling en kennisuitbreiding. Zo bieden we een gevarieerd en origineel aanbod, waarin belangrijke thema’s bijdragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen en tieners.

Een heel jaar feest met Boer Boris!

In dit jubileumjaar staan veel mooie nieuwe plannen op stapel. We verwachten deel 15, Boer Boris en de luchtballon in maart en gaan het jubileum met veel feest en vrolijkheid vieren. Bovendien gaat dit voorjaar een Boer Boris-voorstelling van Klein Amsterdam Producties rondreizen én opent 23 april een speciale Boer Boris-tentoonstelling in het Zuiderzeemuseum!

Lees meer