Populaire series

Anansi de spin

De ondeugende spin Anansi weet jong en oud al generaties lang te boeien. Cultureel erfgoed in een modern jasje!

Balotje

Yvonne Jagtenberg tackelt in haar beroemde Balotje-verhalen onderwerpen uit een kinderleven die voor wat spanning kunnen zorgen.

Blitz!

‘Blitz!’ is een spannende en grappige serie voor beginnende lezers over een groen ruimtemannetje. Buitenaards leuk lezen!

Boer Boris

Boer Boris is uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde kinderboekenpersonages, die in elk boek een nieuw boerderij-avontuur beleeft.

Broederband

De meeslepende ‘Broederband’-reeks van John Flanagan, de auteur van de internationale bestsellerserie ‘De Grijze Jager’.

Bunnie vs Monkie

‘Bunnie vs Monkie’ is een krankzinnig grappige serie strips waarin Bunnie en Monkie bizarre plannen maken om het bos te beschermen en de wereld te veroveren.

De Grijze Jager

In de spannende fantasyserie van John Flanagan beleef je de avonturen van 15-jarige weesjongen Will, die wordt opgeleid tot een Grijze Jager, een spion van de koning.

Dikkie Dik

De oranje kater Dikkie Dik heeft de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur.

Eric Carle

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle.

Gonnie & vriendjes

In de populaire peuterserie van Olivier Dunrea maak je kennis met gansje Gonnie en haar vriendjes Gijsje, Eddie, Ollie, Bo.

Het leven van Lottie

Lottie is de hoofdpersoon van een hilarische en hartverwarmende serie tienerboeken over de worstelingen van een tiener.

Het Muizenhuis

In de sprookjesachtige wereld van Het Muizenhuis ga je met Sam en Julia op avontuur in meer dan honderd kamers vol huizen, winkels en straten op miniformaat.

Ingela P Arrhenius populaire series

Ingela P Arrhenius

De Zweedse illustrator en ontwerper Ingela P Arrhenius maakt al meer dan 30 jaar kleurrijke illustraties met een vintage touch.

Lucy Strange Populaire series

Lucy Strange

De boeken van Lucy Strange zijn alles wat je van goede boeken verwacht: soms poëtisch, soms beklemmend, maar altijd ontroerend en troostend.

Paul Biegel populaire series

Paul Biegel

Paul Biegel is een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Hij sleept zijn lezers moeiteloos mee naar zijn fantasievolle, unieke werelden.

Logo Spoedcursus meesterbrein

Spoedcursus meesterbrein

Duik in de Spoedcursus meesterbrein-serie en word in no time een topexpert over van alles en nog wat op het gebied van diverse onderwerpen.

Theaterlezen

Theaterlezen doe je samen met anderen, hardop. Het enige wat je nodig hebt, is dit boek, je stem, één of meer leesgenoten en een enthousiast publiek.

Tom Groot

De hilarische dagboeken van Tom Groot staan vol gekke tekeningen en zal fans vanaf 9 jaar hardop doen schaterlachen.

Vleugels van vuur

Zeven drakenstammen zijn verwikkeld in een uitzichtloze oorlog. Alle hoop is gevestigd op vijf draken die volgens een oude profetie vrede zullen brengen in het koninkrijk.