aanbieding kinderboeken actie prentenboeken

Het is weer tijd voor de jaarlijkse prentenboekenactie! Ontdek onze actuele aanbieding voor kinderboeken: van 4 november 2023 t/m 3 februari 2024 bieden wij 25% korting op vijf van de meest populaire prentenboeken van Gottmer Kinderboeken. Leuk voor sinterklaas, of kerst, of zomaar, want voorlezen maakt je leuker! De actie geldt in heel Nederland, dus ga vooral langs je favoriete (kinder)boekwinkel of bezoek hun website.

Bij Gottmer hechten we belang aan lezen, aan verhalen vertellen en aan mooie prentenboeken voor alle kinderen. Daarom organiseren we sinds 2020 elk jaar een kortingsactie met vijf van onze meest geliefde prentenboeken. Dit jaar geven we 25% korting op Anansi de spin – Sterker dan Olifant, De walvis wilde meer, Ssst! We hebben een plan, Kom mee, Kees en Het circusschip. Deze actie loopt t/m De Nationale Voorleesdagen 2024. De jaarlijks terugkerende uitverkoop is keer op keer een groot succes en het is geweldig dat een groot aantal mensen op deze manier kan genieten van goedkope kinderboeken.

Kom mee, Kees

‘Kom mee, Kees’ is echt een lust voor het oog. Elke grote plaat zit vol kleine grapjes waar lezertjes naar op zoek kunnen gaan. Alle mooie details zorgen voor eindeloos kijkplezier, net als bij ‘Coco kan het!‘. ‘Kom mee, Kees’ is het ideale volgende prentenboek voor iedereen die verliefd is geworden op de stijl van Loes Riphagen. ‘Coco kan het!’ werd Prentenboek van het Jaar 2021!

Anansi de spin – Sterker dan Olifant

Anansi de spin – Sterker dan Olifant’ is het tweede prentenboek van Iven Cudogham over de ondeugende spin uit de Afrikaanse volksverhalen. Hij is niet zo groot en ook niet zo sterk, maar wel heel slim… Anasi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zó onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten: hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken.

De walvis wilde meer

Schrijver Rachel Bright en illustrator Jim Field zijn het duo achter populaire prentenboeken als ‘Twee vechtende eekhoorntjes‘, ‘Laat maar los, Koala‘ en ‘Wolfje wil naar huis‘. Al hun dierenverhalen zijn prachtig om te zien, heerlijk op rijm en bevatten een wijze les. ‘De walvis wilde meer’ is een prachtig onderwaterverhaal over de zoektocht naar vriendschap, voor kinderen vanaf 4 jaar. Diep, diep in de zee woont een walvis. Hij wordt elke ochtend wakker met een knagend gevoel in zijn buik. Het is net alsof er een groot gat zit, maar hij heeft geen honger. Dus wat mist er dan?

Ssst! We hebben een plan

‘Ssst! We hebben een plan’ is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton, wiens kleurrijke verhalen bij zowel kinderen als ouders geliefd zijn. In 2012 werd zijn eerste prentenboek, ‘Mama kwijt‘, verkozen tot Prentenboek van het Jaar. ‘Ssst! We hebben een plan’ is een aanstekelijk en grappig prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar. Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje, dat liever van de aanblik van de vogel geniet, mag dat plan niet in de war schoppen.

Het circusschip

In ‘Het circusschip’, van Chris van Dusen, volg je een groep dappere circusdieren die een nieuw thuis vinden nadat hun schip op een mysterieuze rots is gestrand. De gemene circusdirecteur laat hen in de steek, maar de dieren tonen hun moed en liefde voor elkaar wanneer ze aankomen in een vredig kustdorpje. Elk dier draagt zijn unieke talent bij aan de gemeenschap en maakt nieuwe vrienden. Dit hartverwarmende verhaal benadrukt de kracht van vriendschap en saamhorigheid en laat zien dat we allemaal een rol te spelen hebben, ongeacht onze afkomst. De kleurrijke illustraties brengen het verhaal tot leven en betoveren jonge lezers.

Update je boekenplank met de mooiste kwalitatieve (én betaalbare) prentenboeken. Deze aanbieding geldt slechts van 4 november 2023 t/m 3 februari 2024, dus wacht niet te lang en ga naar je favoriete (kinder)boekwinkel of bezoek hun website.

Of je nu op zoek bent naar betoverende sprookjes, kleurrijke avonturen, magische verbeelding of een verhaal met een boodschap, bij ons vind je een gevarieerde selectie voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot jonge lezers. Samen met je kinderen geniet je van de verhalen en maak je van voorlezen een bijzonder moment voor het hele gezin. Samen lezen begint hier!