Actuele kortingsacties

Boer Boris is 10 jaar en dat vieren wij!

Kom in de winterse en feestelijke sferen met Boer Boris! Omdat Boer Boris dit jaar 10 jaar bestaat zijn deze twee absolute bestsellers Boer Boris, een paard voor Sinterklaas en Kerstmis met Boer Boris nu tijdelijk te verkrijgen voor slechts 10 euro per deel. De actieperiode geldt van 19 oktober t/m 31 december 2022.

Vleugels van Vuur deel 1 voor 10 euro

Maak nu kennis met de spannende avonturenserie (voor lezers vanaf 9 jaar) van Tui T. Sutherland. Tijdens de actieperiode van 7 september t/m 5 december 2022 is het eerste deel van Vleugels van vuur, ‘De drakenprofetie’ van € 16,99 voor maar € 10,- verkrijgbaar! Neem met ‘De drakenprofetie’ een duikvlucht in de duizelingwekkende wereld van fantasy-serie ‘Vleugels van vuur’, de internationale hitserie. Deel 2, ‘De terugkeer van de troonopvolger’ en deel 3, ‘Het verborgen rijk’ zijn reeds verkrijgbaar (voor € 16,99).

10 euro korting op toptitels van Jan Paul Schutten en Floor Rieder

Wat is ‘leven’ precies, en hoe is het ontstaan? Hoe planten levende dingen zich voort en waarom gaat alles wat leeft ooit dood? Waarom word je sneller boos bij warm weer, en waarom word je slim van kauwgom eten? Jan Paul Schutten geeft in deze boeken een helder antwoord op dit soort grote vragen. De prachtige illustraties zijn van Floor Rieder. Van 1 november t/m 31 december 2022 zijn Het raadsel van alles wat leeft en Het wonder van jou en je biljoenen bewoners verkrijgbaar met 10 euro korting!

25% korting op de 5 leukste prentenboeken!

Een jaarlijkse Gottmer-traditie: de prentenboekenactie! Van 16 november 2022 t/m 15 februari 2023 zijn deze vijf populaire prentenboeken van Gottmer Kinderboeken met 25% korting verkrijgbaar. Leuk voor sinterklaas, of kerst, of zomaar, want voorlezen maakt je leuker!

Gottmer pakt uit: elke week een nieuwe winactie op social media

De decembermaand kan – helemaal nu – behoorlijk stressvol zijn. Dat lijkt ons niet de bedoeling van de feestdagen en daarom willen wij een handje helpen voorafgaand aan de (drukke en dure) cadeauperiode! De aankomende weken organiseren wij op onze Facebook en Instagram iedere maandag een nieuwe winactie met onze prentenboeken en jeugdboeken. Zo maak je elke week kans op mooie cadeautjes die je zelf kunt weggeven tijdens de feestdagen. We beginnen er lekker vroeg mee, zodat jullie je energie ergens anders in kunnen steken!